Jedna od najpoznatijih dizajnerki u Makedoniji, Antonija Ristovska,čije su kreacije zahvaljujući izuzetnim talentom i perfekcionizmu u radu ponele mnoge dame iz Engleske, Francuske, Svajcarske, Austrije, Amerike, Novog Zelanda i drugih zemanja, ove godine predstavlja svoj brend Atelier Antonija na sajmu venčanja u Nišu.
Antonija je dizajner sa izraženim senzibilitetom za estetiku. Sa svojim radom počinje 1994.godine i to najpre svečanim toaletama i urbanom garderobom.
Te izuzetne kreacije publika je mogla da vidi na preko 20 modnih revija. Njene kreacije zablistale su i na damama iz sveta opere, sow biznisa, diplomatije, pesme Evrovizije…
Od 2011. godine počinje sa izradom exskluzivnih i unikatnih venčanica izrađenih od najkvalitetnije svile, sa detaljima od filigrana, vezom sa perlama i monistama kao i svarovski kristalima .
U kolekciji Bloom od 2016. godine ona uvodi novitet u izradi venčanica tako što sama dizajnira cvetne motive na svili i štampa ih u Italiji.
U 2017. godini je predstavila kolekciju Morning dew SS, koja odiše senzualnošću i elegancijom.
Ove godine opet sa novim idejama, Antonija je za novu kolekciji White ivy 2018 inspirisana vintidž modom. U stvaranju nove kolekcije prenela je retro nit dajući mladalalački prizvuk i urbanu notu. Koristila je prefinjene čipke, svilene šifone, satene sa puno ručnog veza i bogatih tekstura. Kreacije su sofisticirane, jedinstvene sa dozom romantike i glamura.